Anna Rasegård. Foto: Anton Rasegård

Anna Rasegård debuterar med fartfylld feelgood

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag heter Anna Rasegård. Jag är 61 år, född och uppvuxen i Stockholm, men efter många år i först Göteborg och sedan Malmö landade jag nyligen i Ystad, där jag njuter av den historiska småstadens lugn tillsammans med make och katt. Härliga promenader längs havet ger näring åt min kreativa sida. Många rader i debutboken har tillkommit under vardagarnas tågpendlande till arbetet på Malmö Kulturskola.

Med en Fil. Kand. i litteraturvetenskap och dramatik i ryggsäcken arbetar jag sedan drygt trettio år som teaterpedagog. Skrivandet har gått som en röd tråd genom livet, från teaterpjäser för skolklasser till ett sjuttiotal publicerade veckotidningsnoveller inom feelgoodgenren. Både min man Rolle och min son Anton har alltid varit mycket stöttande och uppmuntrat mitt skrivande, även om det emellanåt inneburit att jag försvunnit in i min egen lilla bubbla.

Förutom att skriva sjunger jag i Skånska kören i Lund och längtar efter att återuppta ett gammalt intresse, keramik – att forma i lera.

Drömslottet bland vildrosor och äppelblom

Drömslottet bland vildrosor och äppelblom

Helena stirrar på annonsen. Drömslottet är till salu, farföräldrarnas hus uppe på Söders höjder. Både kåken och trädgården är förfallna, trots detta väcks en längtan ...
Hemma i Dalarna driver Helena Fridakulls handelsträdgård. Något kärvar i förhållandet till särbon Jörgen och hon kämpar för att hålla balansen i en alltmer tumultartad tillvaro. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL