Alexander Jönsson debuterar med fantasy för unga

Alexander Jönsson. Foto: Eve Fotografi

Jag har alltid älskat att utforska nya världar och min fantasi har varit ett underbart verktyg för det. Det är väl också därför jag älskar att konsumera berättelser oavsett vilket format de berättas i. Böcker, tv-serier, dataspel, anime, så länge det är en bra berättelse så kan jag lätt bli beroende av frågan ”vad händer härnäst”. Och utspelar sig berättelsen i en annan värld är chansen ganska stor att jag fastnar för den ännu mer. Att tänka och filosofera om kontrasterna mellan vår värld och den världen jag besöker gör så att jag sällan har en tyst minut inne i mitt huvud vilket ibland får mig att somna sent vilket resulterar i att jag försover mig och kommer sent till jobbet. Som tur är har jag ett väldigt flexibelt jobb som inte påverkas om jag kommer en halvtimme sent. 

Männen med de röda kåporna

Männen med de röda kåporna

Charlie gör allt han kan för att vara osynlig för gänget som mobbar honom. Han kommer aldrig att bli en hjälte, som i fantasyböckerna han läser. De enda vännerna han har är fosterpappan Haemon och granntanten Esta.
På Charlies födelsedag bryter sig en man med röd kåpa in i hans hem. Charlie gömmer sig. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.