ANNONS

Bonnierförlag skänker en miljon till översvämmade tyska bokhandlar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

De tyska Bonnierförlagen skänker gemensamt 100 000 euro (1,026 Mkr) till en välgörenhetsorganisation för tyska bokhandlare. Stödpengarna ska gå till bokhandlare i de översvämningsdrabbade områdena och Bonnierchefen Christian Schumacher-Gebler säger till Börsenblatt att han hoppas det ska hjälpa bokhandlarna att återöppna butikerna snabbare. (Via Bogmarkedet)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL