Britney Spears syster Jamie Lynn skriver sina memoarer

Jamie Lynn Spears memoarer kommer ut 2022. Arkivbild: Sanford Myers.

Jamie Lynn Spears gör sig redo för att berätta sin historia. Britney Spears tio år yngre syster arbetar just nu på sina memoarer, som väntas släppas i januari 2022.

”Hon låter världen ta del av hennes inspirerande berättelse med hennes egna ord, för första gången”, skriver förlaget Worthy Publishing i ett uttalande, enligt Billboard.

Nyheten om memoarerna kommer samtidigt som Britney Spears kämpar för att upplösa det förmyndarskap hon lever under. Popikonen omyndigförklarades 2008, och hennes pappa Jamie Spears begärde då att bli förmyndare för dottern och hennes miljontillgångar.

Tidigare i år vittnade Britney Spears i ett uppmärksammat tal hur hon under förmyndarskapet tvingats uppträda mot sin vilja, att hon inte får ta ut sin spiral och därmed inte kan skaffa barn, samt att hon medicineras med litium mot sin vilja.

Jamie Lynn Spears har bland annat spelat huvudrollen i ”Zoey 101” samt flera roller i ”All that” på Nickelodeon.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.