Pelle Wistén debuterar med personlig bok om amatörteater

Pelle Wistén debuterar som författare. Foto: Privat

Tänk att det som för många, många år sedan började som en lekfull hobby under fri tid så småningom blev mitt yrke. I nästan femtio år som skådespelare, regissör och konstnärlig ledare har jag fått uppleva hur kärleken och lusten till teater, dans och musik fått unga människor att växa och utvecklas i konstnärliga processer. Även om jag även arbetat som projektledare och kulturproducent har det alltid varit på teatern jag har haft mitt hjärta.

I februari år 2019 satte jag mig vid datorn och började skriva om passion och lust att arbeta nära unga i långa kreativa och sociala processer. När jag äntligen fick hålla i en personligt skriven bok kändes det omtumlande. I två och ett halvt år har jag försökt sammanfatta ett väldigt speciellt yrkesliv som jag haft förmånen att ägna mig åt.

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.