Pelle Wistén debuterar som författare. Foto: Privat

Pelle Wistén debuterar med personlig bok om amatörteater

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Tänk att det som för många, många år sedan började som en lekfull hobby under fri tid så småningom blev mitt yrke. I nästan femtio år som skådespelare, regissör och konstnärlig ledare har jag fått uppleva hur kärleken och lusten till teater, dans och musik fått unga människor att växa och utvecklas i konstnärliga processer. Även om jag även arbetat som projektledare och kulturproducent har det alltid varit på teatern jag har haft mitt hjärta.

I februari år 2019 satte jag mig vid datorn och började skriva om passion och lust att arbeta nära unga i långa kreativa och sociala processer. När jag äntligen fick hålla i en personligt skriven bok kändes det omtumlande. I två och ett halvt år har jag försökt sammanfatta ett väldigt speciellt yrkesliv som jag haft förmånen att ägna mig åt.

När ljuset släckts

När ljuset släckts

Amatörteatern gör mig alltid rörd. Där finns varken bedrägerier eller förfalskningar. Allt går rakt på. Allt förvånar och är rikt på möjligheter. När ljuset släckts är en minnesresa bakåt om allt och alla som inspirerat mig, både i medgång och motgång. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.