Pelle Wistén debuterar med personlig bok om amatörteater

Pelle Wistén debuterar som författare. Foto: Privat

Tänk att det som för många, många år sedan började som en lekfull hobby under fri tid så småningom blev mitt yrke. I nästan femtio år som skådespelare, regissör och konstnärlig ledare har jag fått uppleva hur kärleken och lusten till teater, dans och musik fått unga människor att växa och utvecklas i konstnärliga processer. Även om jag även arbetat som projektledare och kulturproducent har det alltid varit på teatern jag har haft mitt hjärta.

I februari år 2019 satte jag mig vid datorn och började skriva om passion och lust att arbeta nära unga i långa kreativa och sociala processer. När jag äntligen fick hålla i en personligt skriven bok kändes det omtumlande. I två och ett halvt år har jag försökt sammanfatta ett väldigt speciellt yrkesliv som jag haft förmånen att ägna mig åt.

När ljuset släckts

När ljuset släckts

Amatörteatern gör mig alltid rörd. Där finns varken bedrägerier eller förfalskningar. Allt går rakt på. Allt förvånar och är rikt på möjligheter. När ljuset släckts är en minnesresa bakåt om allt och alla som inspirerat mig, både i medgång och motgång. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter