Rekordstart för David Sundins Bäst i test-bok

Det verkar som att David Sundin har skrivit ännu en succébok – 50 000 sålda ex på en månad. Foto: Stefan Tell

Boken Bäst i test – 199 tester för hemmabruk av David Sundin har sålt 50 000 ex på en månad efter utgivning.

David Sundins bok Bäst i test – 199 tester för hemmabruk som gavs ut i slutet av maj 2021 på Forum har fått en flygande start. På bara en månad har boken sålt i 50 000 exemplar.

– 50 000 sålda exemplar av en fackbok på endast en månad är enastående! Förra året knockade David Sundin barnboksvärlden med Boken som inte ville bli läst, nu äger han topplistorna med fenomenboken Bäst i test, säger Göran Wiberg, försäljningsdirektör på Bonnierförlagen.

Bäst i test – 199 tester för hemmabruk låter läsaren skapa en hemmaversion av succéprogrammet ”Bäst i test”, där David Sundin är programledare. Boken innehåller tester som kan utföras tillsammans i lag, mot varandra som i TV-programmet men även tester att göra helt på egen hand och digitala tester för icke-fysisk samvaro. 

– Så ofattbart roligt att så många vill leka Bäst i test! Den här succén är nog också ett bevis på att det fanns ett uppdämt behov av att ses och leka – och med den här boken blir det ju EXTRA kul! säger David Sundin.

David Sundins debutbok Boken som inte ville bli läst blev förra årets mest sålda barnbok i Sverige och den 23 augusti kommer uppföljaren Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst.

Bäst i test – 199 tester för hemmabruk av David Sundin

Bäst i test : 199 tester för hemmabruk

Bäst i test : 199 tester för hemmabruk

  • Förlag: Bokförlaget Forum
  • Format: Kartonnage
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2021-05-28
  • ISBN: 9789137159119
Handla böcker där du är – hitta närmsta bokhandel
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL