Bäst i test 2 david sundin
Sommaren 2022 kommer "Bäst i test 2 – 201 ½ nya tester för hemmabruk" - uppföljaren till 2021 års mest sålda fackbok. Pressbild.

David Sundin skriver uppföljare till succén – Bäst i test 2 släpps i sommar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Succéboken Bäst i test – 199 tester för hemmabruk blev årets mest sålda fackbok 2021. Därför blir det en uppföljare, Bäst i test 2 – 201 ½ nya tester för hemmabruk som kommer sommaren 2022.

När årstopplistorna nyligen presenterades kunde vi konstatera att David Sundin gjort det igen, efter att han skrivit 2020 års mest sålda barnbok har han även skrivit 2021 års mest sålda fackbok, nämligen Bäst i test : 199 tester för hemmabruk.

– Jag är fortfarande i lätt chock över att det var SÅ många som velat leka det här tramsiga TV-programmet hemma men därmed är jag nu också väldigt glad över att vi nu kan erbjuda alla som gillar programmet ännu mer trams, skoj och upplevelser. Länge leve tramset! säger David Sundin i ett pressmeddelande.

Så det blir en uppföljare även på Testboken som kommer att bjuda på 201 (och ett halvt) nya tester att ge sig på till fest och vardag. David Sundin tar också med dig bakom kulisserna och delar med sig av minnen från inspelningarna av det populära tv-programmet.

Bäst i test 2 – 201 ½  nya tester för hemmabruk utkommer 3 juni på Bokförlaget Forum.

Om David Sundin

David Sundin är komiker, manusförfattare och programledare. Tv-publiken känner igen honom från Sveriges största familjeprogram Melodifestivalen och prisade Bäst i test, men också program som Framtiden runt hörnetSläng dig i brunnen och Sommarlov. Som skådespelare har han bland annat medverkat i SVT:s julkalender En hederlig jul med Knyckertz och långfilmen Se upp för Jönssonligan. 2020 debuterade David Sundin som författare med Boken som inte ville bli läst som blev årets mest sålda barnbok. 2021 utkom han med boken Bäst i test som blev det årets mest sålda fackbok samt Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.