Ida Fryklund debuterar med somrig feelgood från Västkusten

Ida Fryklund debuterar som författare. Foto: Tilde Fryklund

Jag har ofta fått höra att jag är en drömmare och helt ärligt har jag trivts rätt bra med den beskrivningen. Fantasin har varit både min tillflyktsort och mitt paradis. Jag har drömt, och jag har vågat drömma stort. Därför kändes det, trots rädslan inför det okända, ändå självklart då jag hösten 2019 valde att sluta på mitt jobb inom sociala medier. Äntligen skulle jag skriva den där historien som funnits inom mig så länge. För den hade alltid varit där, även om den under åren sett olika ut.

Min bok utspelar sig i en mindre ort på Västkusten där jag själv växte upp. Allt utom miljön är fiktion. Samtidigt är allt på riktigt. Jag skriver om tvivel, hemligheter, föräldraskap, vänskap och kärlek. Om att våga tro på sig själv och ta det där steget som får magen att pirra till. Om att våga lyssna till sitt hjärta.

Med handen på hjärtat

Med handen på hjärtat

Lina bor i Göteborg, har ett bra jobb, fina vänner och en underbar dotter. Men inom loppet av en vecka får hon sparken, hennes älskade mormor Evy dör och hennes ex berättar att han ska få barn med sin nya flickvän. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL