ANNONS

Ida Fryklund debuterar som författare. Foto: Tilde Fryklund

Ida Fryklund debuterar med somrig feelgood från Västkusten

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag har ofta fått höra att jag är en drömmare och helt ärligt har jag trivts rätt bra med den beskrivningen. Fantasin har varit både min tillflyktsort och mitt paradis. Jag har drömt, och jag har vågat drömma stort. Därför kändes det, trots rädslan inför det okända, ändå självklart då jag hösten 2019 valde att sluta på mitt jobb inom sociala medier. Äntligen skulle jag skriva den där historien som funnits inom mig så länge. För den hade alltid varit där, även om den under åren sett olika ut.

Min bok utspelar sig i en mindre ort på Västkusten där jag själv växte upp. Allt utom miljön är fiktion. Samtidigt är allt på riktigt. Jag skriver om tvivel, hemligheter, föräldraskap, vänskap och kärlek. Om att våga tro på sig själv och ta det där steget som får magen att pirra till. Om att våga lyssna till sitt hjärta.

Med handen på hjärtat

Med handen på hjärtat

Lina bor i Göteborg, har ett bra jobb, fina vänner och en underbar dotter. Men inom loppet av en vecka får hon sparken, hennes älskade mormor Evy dör och hennes ex berättar att han ska få barn med sin nya flickvän. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL