Jens Lapidus tar plats bredvid GW. Arkivbild: Anders Wiklund/TT.

Jens Lapidus blir rättsexpert i TV4

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Författaren och juristen Jens Lapidus blir ny rättsexpert i TV4 vid sidan av Leif GW Persson.

Lapidus säger till TV4 att han kommer att kommentera rättegångar och legala processer.

– Där finns väldigt mycket intressant, både drama och fakta, att fördjupa kring och analysera.

– Jag har varit verksam som jurist och advokat i 15 år. Jag har befunnit mig uppe på barrikaderna. Jag kan fördjupa och se bortom kulisserna.

Johanna Thulin Bratten, programchef för samhällsbevakningen på TV4, skriver i ett sms till Expressen att värvningen av Lapidus ger kanalen möjlighet att erbjuda tittarna mer fördjupning och analys. Leif GW Persson jobbar kvar på kanalen som tidigare.

”Leif fortsätter med oförminskad styrka”, skriver hon.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL