ANNONS

Evin Ahmad spelar huvudrollen i nya Netflix-serien Snabba cash

Den nya svenskspråkiga serien Snabba cash utspelar sig i Stockholm, tio år efter händelserna i filmtrilogin baserad på Jens Lapidus roman med samma namn. Historien kretsar kring Leya, en ung ensamstående mamma som försöker lyckas inom startup-scenen. Evin Ahmad, känd från filmen Dröm Vidare och Netflix-serierna Störst av allt och The Rain S2, spelar huvudrollen.
– Leya är drömrollen jag väntat på i hela mitt liv. Det var så stort när Snabba Cash-filmerna kom och något som alla ville vara en del av. När jag fick höra att Netflix ska göra serien Snabba Cash var inte min första tanke att en kvinna skulle stå i centrum i den världen, säger Evin Ahmad i ett pressmeddelande. 
Snabba cash regisseras av Jesper Ganslandt och produceras av Nicklas Wikström Nicastro för SF Studios. Serien är skriven och skapad av Oskar Söderlund tillsammans med författaren Jens Lapidus som också är exekutiv producent.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se