ANNONS

Snart premiär på Netflix för Snabba cash

Nya "Snabba cash" får premiär den 7 april. Pressbild: Netflix.

Skriv upp den 7 april i almanackan om du är sugen på Netflix nya satsning ”Snabba cash”. Då har serien nämligen premiär, meddelar strömningsjätten i ett pressmeddelande.

Evin Ahmad spelar huvudrollen i serien, som skapats av manusförfattaren Oskar Söderlund och författaren Jens Lapidus. Serien är en reboot på Lapidus genombrottsroman ”Snabba cash” från 2006, som tidigare även genererat en filmtrilogi.

För regin står Jesper Ganslandt.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL