ANNONS

Bokmässan vill sälja biljetter till lärare och skolledare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Bokmässan i Göteborg 2021 blir ett hybridevent där mässgolvet förvandlas till tv-studios. Men beroende på restriktionerna i september kan det även ge plats för en publik som är större än åtta personer. En målgrupp som Bokmässan satsar på där är lärarna som nu uppmanas att lämna intresseanmälan om att köpa det fåtal biljetter som ska släppas i maj.
Skolspåret ska bjuda på gäster som utbildningsminister Anna Ekström, Micke ”Grej of the Day” Hermansson och kokboksförfattaren Tina Nordström. Dessutom introduceras ett Skolledarspår med bland andra ”Arga Rektorn” Anders DanellNiklas Delmar och Emma Egnell. Skoltemana arrangeras torsdag-fredag 23-24 september.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL