Bokmässan vill sälja biljetter till lärare och skolledare

Bokmässan i Göteborg 2021 blir ett hybridevent där mässgolvet förvandlas till tv-studios. Men beroende på restriktionerna i september kan det även ge plats för en publik som är större än åtta personer. En målgrupp som Bokmässan satsar på där är lärarna som nu uppmanas att lämna intresseanmälan om att köpa det fåtal biljetter som ska släppas i maj.
Skolspåret ska bjuda på gäster som utbildningsminister Anna Ekström, Micke ”Grej of the Day” Hermansson och kokboksförfattaren Tina Nordström. Dessutom introduceras ett Skolledarspår med bland andra ”Arga Rektorn” Anders DanellNiklas Delmar och Emma Egnell. Skoltemana arrangeras torsdag-fredag 23-24 september.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,