Cecilia Ahrfeldt Polaris
Cecilia Ahrfeldt blir ny digital redaktör på Polaris. Foto: Privat.

Cecilia Ahrfeldt blir ny digital redaktör på Polaris

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Polaris har rekryterat Cecilia Ahrfeldt som ny redaktör, med fokus på den digitala utgivningen. Hon lämnar därmed Southside Stories efter sex år.

– Polaris är ett ambitiöst och genuint kunnigt förlag som gjort avtryck både i branschen och hos läsarna redan från start. Att få vara delaktig i förlagets resa framåt, inte minst genom satsningen på North Audio Publishing, ska bli fantastiskt roligt och är något jag verkligen ser fram emot, säger Cecilia Ahrfeldt i ett pressmeddelande.

Hon börjar på Polaris i slutet av maj och kommer närmast från Southside Stories där hon arbetat i sex år.

– Cecilia är en person som omedelbart inger förtroende. Med sin bakgrund och kompetens är hon en perfekt rekrytering till förlagets satsning på digitala titlar. Vi är oerhört glada för att hon vill vara en del av Polaris framtid, säger förläggare Sofia Brattselius Thunfors.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL