Cecilia Ahrfeldt blir ny digital redaktör på Polaris

Cecilia Ahrfeldt Polaris
Cecilia Ahrfeldt blir ny digital redaktör på Polaris. Foto: Privat.

Polaris har rekryterat Cecilia Ahrfeldt som ny redaktör, med fokus på den digitala utgivningen. Hon lämnar därmed Southside Stories efter sex år.

– Polaris är ett ambitiöst och genuint kunnigt förlag som gjort avtryck både i branschen och hos läsarna redan från start. Att få vara delaktig i förlagets resa framåt, inte minst genom satsningen på North Audio Publishing, ska bli fantastiskt roligt och är något jag verkligen ser fram emot, säger Cecilia Ahrfeldt i ett pressmeddelande.

Hon börjar på Polaris i slutet av maj och kommer närmast från Southside Stories där hon arbetat i sex år.

– Cecilia är en person som omedelbart inger förtroende. Med sin bakgrund och kompetens är hon en perfekt rekrytering till förlagets satsning på digitala titlar. Vi är oerhört glada för att hon vill vara en del av Polaris framtid, säger förläggare Sofia Brattselius Thunfors.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL