Kjell Eriksson byter till Polaris med ny polisroman

Författaren Kjell Eriksson. Foto: Emil Malmborg.

Polaris har lockat till sig ytterligare en deckarförfattare. Kjell Erikssons nya polisroman utkommer på förlaget i oktober.

Ett dödligt tillstånd är den trettonde i en prisbelönt serie om Uppsalapoliserna Ann Lindell och Sammy Nilsson. Den 28 oktober ger Bokförlaget Polaris ut Ett dödligt tillstånd, som utspelar sig på Österlen.

Spänningsförfattaren Kjell Eriksson (född 1953) är även trädgårdsmästare och numera bosatt i Brösarp, Skåne. Han bokdebuterade 1993 och har skrivit ett 20-tal böcker, många av dem utgivna på Ordfront. Hans böcker är idag översatta till fjorton språk.

”Sammy Nilsson vaknar upp på thorax-intensiven efter ett omfattande ingrepp. Plötsligt hör han en mördares röst i sjuksängen bredvid – en man som han jagat i flera år. Ingen tror på Sammy. Alla skyller på morfinruset. Efter fyra veckor på sjukhus tar han upp sökandet trots sin sjukskrivning.
Oddsen är emot honom. Han får hjälp av sin före detta kollega Ann Lindell, men han får jaga ensam. Spåren leder till Skåne”, skriver förlaget om boken i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL