ANNONS

Författaren Kjell Eriksson. Foto: Emil Malmborg.

Kjell Eriksson byter till Polaris med ny polisroman

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Polaris har lockat till sig ytterligare en deckarförfattare. Kjell Erikssons nya polisroman utkommer på förlaget i oktober.

Ett dödligt tillstånd är den trettonde i en prisbelönt serie om Uppsalapoliserna Ann Lindell och Sammy Nilsson. Den 28 oktober ger Bokförlaget Polaris ut Ett dödligt tillstånd, som utspelar sig på Österlen.

Spänningsförfattaren Kjell Eriksson (född 1953) är även trädgårdsmästare och numera bosatt i Brösarp, Skåne. Han bokdebuterade 1993 och har skrivit ett 20-tal böcker, många av dem utgivna på Ordfront. Hans böcker är idag översatta till fjorton språk.

”Sammy Nilsson vaknar upp på thorax-intensiven efter ett omfattande ingrepp. Plötsligt hör han en mördares röst i sjuksängen bredvid – en man som han jagat i flera år. Ingen tror på Sammy. Alla skyller på morfinruset. Efter fyra veckor på sjukhus tar han upp sökandet trots sin sjukskrivning.
Oddsen är emot honom. Han får hjälp av sin före detta kollega Ann Lindell, men han får jaga ensam. Spåren leder till Skåne”, skriver förlaget om boken i ett pressmeddelande.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL