Chaly Danckwardt debuterar med sann berättelse

Chaly Danckwardt. Foto: Privat

Hela mitt liv har handlat om träning och idrott, både fritid och jobb, tills detta ögonblick. Den 11/3 2017 åkte min man och jag för att springa en löptävling. Det skulle vara en kul grej, mer en upplevelse än något annat. När han drabbas av ett plötsligt hjärtstopp urartade den roliga upplevelsen till en resa på liv och död.

HLR sattes in nästan omedelbart och två timmar senare ligger han på operationsbordet på Danderyds sjukhus. De fann att hjärtstoppet berodde på en akut hjärtinfarkt. Han återfår inte medvetandet spontant och det är 5% chans till överlevnad; och de som överlever brukar ha svåra men. 

Jag släppte allt. Min man (då 39år) hade inte tecknat någon livförsäkring och mina studier gav ingen inkomst. Jag skulle inte orka flytta. Hur kan jag försörja mig och barnen nu? Så jag skrev. Mitt i allt det hemska, mitt i alla känslor. Jag lade ut stycken på min blogg allt eftersom. Bloggen exploderade och jag debuterar nu med denna berättelse som ljudbok.

Ljudboken När ditt hjärta slutade slå finns på Storytel.

Den 11 mars 2017 ska Chaly och hennes man Patrick springa ett lopp utanför Stockholm. Men när Patrick drabbas av ett plötsligt hjärtstopp urartar den roliga upplevelsen till en resa på liv och död. HLR sätts in nästan omedelbart och två timmar senare ligger Patrick på operationsbordet på Danderyds sjukhus. Trots det finns det bara fem procent chans för överlevnad. 
Chaly är vid denna tidpunkt 40 år och bor på landet med Patrick, 39 år, och deras tre barn och en hund. Patrick har ingen livförsäkring och Chalys studier ger ingen inkomst. Mitt i allt kaos startar Chaly en blogg, som över en natt går från 100 till 15 000 visningar. 
Det här är Chalys berättelse.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL