ANNONS

Hertiginnan av Cornwall har valt de första böckerna till sin Instagram-bokklubb

Camilla, hertiginna av Cornwall, har fler titlar än vad som ryms i en kort notis (grevinna av Chester och Carrick, baronessa av Renfrew) men knappt ett efternamn då hon är gift med Storbritanniens tronarvinge prins Charles (som aldrig verkar få bli kung).
Nyligen meddelade hertiginnan att hon startar en bokklubb på Instagram med det smidiga (?) namnet duchessofcornwallsreadingroom. Hennes Reading Room har redan över 56 000 följare. Nu har hon valt ut den första säsongens fyra titlar som ska lyftas fram med författarintervjuer och diskussioner var fjortonde dag de kommande åtta veckorna:
The Mirror & The Light – Hilary Mantel
Where the Crawdads Sing – Delia Owens
Restless – William Boyd
The Architect’s Apprentice – Elif Shafak

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL