ANNONS

Publit: I slutet av första kvartalet 2021 erbjuder vi lagerhållning

Redan hösten 2018 rapporterade Boktugg om att Publit och Speed Logistics inlett ett samarbete för att erbjuda lagerhållning av böcker, som ett komplement till Publits POD-tjänster (lästips: Print on demand: Styck-tryck & supply chain). Det tog lite längre tid än planerat att genomföra i praktiken, men idag meddelar Publit sina kunder:
Från och med slutet av första kvartalet 2021 kommer vi att erbjuda möjlighet till att lagerhålla större tryckta serier för distribution via Publit. Samarbetet innebär att du som kund hos Publit nu kan samla all din bokutgivning, distribuera alla dina böcker (eböcker, ljudböcker, POD och lagerförda böcker) samt följa all din försäljning från en och samma plattform – nämligen Publits! En fantastisk julklapp som vi är mycket stolta över!”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL