Publit: I slutet av första kvartalet 2021 erbjuder vi lagerhållning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Redan hösten 2018 rapporterade Boktugg om att Publit och Speed Logistics inlett ett samarbete för att erbjuda lagerhållning av böcker, som ett komplement till Publits POD-tjänster (lästips: Print on demand: Styck-tryck & supply chain). Det tog lite längre tid än planerat att genomföra i praktiken, men idag meddelar Publit sina kunder:
Från och med slutet av första kvartalet 2021 kommer vi att erbjuda möjlighet till att lagerhålla större tryckta serier för distribution via Publit. Samarbetet innebär att du som kund hos Publit nu kan samla all din bokutgivning, distribuera alla dina böcker (eböcker, ljudböcker, POD och lagerförda böcker) samt följa all din försäljning från en och samma plattform – nämligen Publits! En fantastisk julklapp som vi är mycket stolta över!”

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL