ANNONS

Lars Molin får Redaktörspriset 2020

Redaktören Lars Molin på Norstedts tilldelas Bokbranschens Redaktörspris 2020. Han har tidigare varit verksam som frilansredaktör och översättare och har även drivit eget förlag.
Motiveringen lyder: ”Med sällsynt kreativ känsla för textens form och berättelsens musikalitet mejslar årets pristagare fram det bästa ur ett manus, skönlitteratur såväl som sakprosa. Lars Molins multikompetenta redaktörskap rymmer alla de förtjänster som en författare och ett förlag kan önska.”
Redaktörspriset instiftades år 1994 och delas ut av den ideella branschföreningen Förlagsklubben till en förlagsredaktör som arbetat med verk som givits ut av ett förlag inom Svenska Förläggareföreningen. Priset består av 10 000 kronor samt ett diplom.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL