Madeleine Ericson vill inge hopp och ljus med sin debutbok

Madeleine Ericson, singer-songwriter & producent, debuterar som författare. Foto: Privat

Livet har många skiftningar och kan fort ändra färg. Det här är en bok i livets motvind och medvind att bära med sig på vägen. 

Plötsligt fick jag idén om att låta låttexterna tala genom bilder istället för musik. Resultatet blev boken ”Texter & bilder för livets alla stunder”, en bok för hjärtat och eftertanke. Den röda tråden är livet, hopp och ljus. En bok som jag känner behövs just nu i en tuff tid.

Bokreleasen följs av en ”konsert-turné för hjärtat” framåt våren genom Sverige till Nordnorge. Konserterna blir lite som ”att gå in i boken”, bilderna från boken från bl.a. mäktiga fjälltoppar är en del av scenbilden. En del av låtarna spelas bara upp i samband med konserterna.

Jag gillar att fotografera och är lite utav en flyttfågel. Nyfikenheten har fört mig till flera fantastiska platser från norr till söder. Det är min livsresa genom bl.a. Visby, Tromsö i Nordnorge, Göteborg och Stockholms Skärgård som jag fångat på bild. Platserna och mötena med människorna längs vägen har gett perspektiv, intryck och inspiration, likaså livets tuffa dalar och toppar.

Texter och bilder för livets alla stunder

Texter och bilder för livets alla stunder

Livet har många skiftningar och kan fort ändra färg. Här målas Madeleine Ericsons låttexter fram med hjälp av bilder istället för musik.  

Livet, hopp, ljus och kärlek är den röda tråden. Texter för hjärtat och eftertanke.


Madeleine Ericson, singer-songwriter och producent. Flera av hennes låtar har hörts i radio, varav en i USA. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL