ANNONS

Författaren Camilla Läckberg sjuk i corona

Författaren Camilla Läckberg har testat positivt för covid-19, skriver hon på Instagram. Arkivbild: Claudio Bresciani/TT.

Författaren Camilla Läckberg har testat positivt för covid-19, men klarat sig bra, skriver hon på Instagram.

”Jaha. Check på betat av covid. Den här pyjamasen med katter har varit min bästa vän under tiden. Klarat oss hyfsat, som en ’vanlig’ influensa och ingen sjukvård behövts nyttjas”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Även Camilla Läckbergs make, Simon Sköld, har drabbats av coronaviruset, vilket även han delar med sig av på Instagram.

”Ja då har man testat på att ha Covid också, både jag och frugan testat positivt och självklart hållt/håller oss isolerade nu. Det intressanta är att covid betett sig helt olika på oss, men ja ingen höjdare för nån av oss såklart”, skriver han.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL