Författaren Camilla Läckberg sjuk i corona

Författaren Camilla Läckberg har testat positivt för covid-19, skriver hon på Instagram. Arkivbild: Claudio Bresciani/TT.

Författaren Camilla Läckberg har testat positivt för covid-19, men klarat sig bra, skriver hon på Instagram.

”Jaha. Check på betat av covid. Den här pyjamasen med katter har varit min bästa vän under tiden. Klarat oss hyfsat, som en ’vanlig’ influensa och ingen sjukvård behövts nyttjas”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Även Camilla Läckbergs make, Simon Sköld, har drabbats av coronaviruset, vilket även han delar med sig av på Instagram.

”Ja då har man testat på att ha Covid också, både jag och frugan testat positivt och självklart hållt/håller oss isolerade nu. Det intressanta är att covid betett sig helt olika på oss, men ja ingen höjdare för nån av oss såklart”, skriver han.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,