Håkan Gulliksson söker vägar till ett hållbart samhälle via skönlitteraturen

Debutanten Håkan Gulliksson. Foto: Privat

Jag har nu arbetat ett år som författare på heltid efter att ha sagt upp mig som lärare i teknik och hållbarhet på Umeå universitet. Med mitt skrivande vill jag utforska vägar till ett hållbart samhälle som vi alla skulle vilja bo i. Människan är i fokus för mitt skrivande men vi utvecklas långsamt. Tekniken utvecklas mycket snabbare och är enligt mig vårt viktigaste hjälpmedel för att nå hållbarhet. Följaktligen är samspelet mellan människan (naturen) och tekniken det övergripande temat i mina romaner. Speciellt intresserar jag mig för hur människan och artificiell intelligens kan samexistera på bästa sätt. Romanen Spelvärlden är den första i en serie på fem romaner. 

Spelvärlden

Spelvärlden

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2020-11-03
Folket är lyckligt. Alla spelar meningsfulla spel som håller igång samhället och som ger starka upplevelser. Livet är ett äventyr i en värld av spelande.
Robert Sonning af Ingenjör skickas av Nordiska rådet för att undersöka vad som stör spelvärlden i Umeå. Huvudmisstänkta är naturterroristerna som inte vill att naturen ska mättas med teknik. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL