Kaj Hagstedt debuterar med äventyrsroman för unga

Kaj Hagstedt. Foto: Peter Andersson Shanygin

Alla barn har rätt till sina känslor och åsikter, sin röst och sin talan. Som författare kan vi inspirera och entusiasmera barn att vidga sina perspektiv och att utforska de kreativa möjligheterna inom fantasin. Vi kan med våra ord ge barnen vidare referensramar och ett mångfacetterat språk.

Jag har under större delen av mitt liv jobbat som regissör inom tv och film, med fokus på barn och ungdom. Jag har också jobbat med språkutveckling och är utbildad lärare för årskurs 4–6. Med min debutroman tar jag stolta men ödmjuka kliv in i den litterära världen och ser hela processen som steg i min personliga utveckling.

Jag önskar att boken blir ett aktivt inlägg i den pågående debatten om barns och ungdomars läsintresse, och hoppas att lärarhandledningen skapar spännande och kreativa samtal i klassrum. Jag vill med boken kommunicera och entusiasmera, glädja och inspirera, roa och förvåna.

Framtidskameran

Framtidskameran

Farfar har dött och 12-åriga Emma faller ner i ett svart hål av sorg. Inte blir det bättre av att pappa är arg och vill göra sig av med farfars gamla fotobutik så snabbt det bara går.

Farfar har lämnat en magisk gåva åt Emma. Hon ärver en ombyggd kamera som leder henne ut på spännande äventyr. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,