ANNONS

Kazuo Ishiguro kommer med ny roman våren 2021 – Klara och solen

Klara och solen är Kazuo Ishiguros första roman sedan han fick Nobelpriset i litteratur 2017. Boken släpps globalt (inklusive på Wahlström & Widstrand i Sverige) den 2 mars 2021. Romanen heter Klara and The Sun i original och Niclas Hval översätter.
– Det är inte ofta man får så här helgjutna romaner i sin hand. Det är tydligt att Kazuo Ishiguro är en verklig mästare och att det går att skriva fantastiska romaner efter ett Nobelpris. Klara och solen är tidlös och samtidigt häpnadsväckande aktuell, säger Maria Såthe, förläggare och litterär chef på Wahlström & Widstrand, i ett pressmeddelande.
”Från sin plats i butiken som är specialiserad på artificiella vänner observerar Klara – en artificiell vän med enastående iakttagelseförmåga – noggrant beteendet hos dem som kommer in för att handla. Hon hyser gott hopp om att en kund snart ska välja just henne. Men när möjligheten att hennes liv ska förändras för gott väl dyker upp varnas Klara för att inte lita för mycket på löften från människor”, skriver W&W.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL