Lina Areklew debuterar med kriminalroman

Lina Areklew. Foto: Stefan Tell

Jag vet inte varför, men jag har alltid varit intresserad av den mörkare sidan av människors liv. Allt jag skrivit sedan min första novell har handlat om människors inre resor och de mest svåråtkomliga skrymslena i folks själar. Utöver det är jag löjligt förtjust i mordhistorier. Som barn spenderade jag flera somrar på Ulvön utanför Örnsköldsvik och denna idylliska plats blev en självklar motpol till den historia om ond bråd död som jag ville berätta.

I dag bor jag med mina tre barn utanför Stockholm. Utöver författandet frilansar jag som lektör och jobbar som projektledare inom digital bokutgivning. Fritid har jag ingen, men hade jag haft det hade jag gärna ägnat den åt dykning och mer ridning. En vacker dag kanske. Men det finns inget jag ångrar eller skulle vilja ha annorlunda. Jag är lyckligt lottad att ha tre barn och tre jobb som jag älskar.

Ur askan

Ur askan

Ur askan är första delen i Ulvöserien – en spännande och drabbande kriminalroman som tar avstamp i den tragiska förlisningen av Estonia 1994.

Fredrik Fröding är en avhoppad polisaspirant som förlorade hela sin familj i Estoniakatastrofen.

Sofia Hjortén är utredaren som återvänt till Örnsköldsvikspolisen efter en framgångsrik karriär i Stockholm. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL