ANNONS

Förlagspodden lägger ner – eller tar paus till i höst

En av de mest populära poddarna om bokbranschen är Förlagspodden med Lasse Winkler och Kristoffer Lind. Men efter förra veckans rapportering om att Brombergs skulle läggas ner, vilket dementerats av Dorotea Bromberg, har Förlagspodden bestämt sig för att ta paus – och kanske lägga ner. I dagens avsnitt pratar de dels om bakgrunden till att gick ut med Brombergsnyheten och dels om den intressekonflikt som växt fram genom att Kristoffer Lind är förläggare och podden indirekt granskar hans konkurrenter. Det 80:e avsnittet som släpptes idag kan bli det sista – eller så dyker de båda upp i höst igen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL