ANNONS

Fotobok om Stockholm Pride släpps i sommar – redan nu finns ett smakprov

Peter Ortvik med smakprovet på boken Stockholm Pride - Parad & Party. Foto: Pressbild/Stevali

Peter Ortviks bok Stockholm Pride – Parad & Party släpps i juli 2020 av Stevali Fakta. Ett 16-sidigt smakprov ges nu ut både tryckt och som ebok.

Den kommande boken Stockholm Pride – Parad & Party är en hyllning till folkfesten och manifestationen Stockholm Pride och innehåller över 400 unika bilder från 2007-2019 års prideparader, scenframträdanden och VIP-partyn. 

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.

25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Den 1 juli släpps boken på 160 sidor, men redan nu finns ett smakprov på 16 sidor att köpa i tryckt form eller som ebok, Preview Stockholm Pride – Parad & Party. Boken ges ut av Stevali Fakta i samarbete med föreningen Kreativ Kultur. 

Författaren och fotografen Peter Ortvik har tidigare skrivit boken Disco Night Fever (2018).

Stockholm Pride har hållits sedan 1998 och brukar anordnas varje sommar under vecka 31. I sommar blir det ingen vanlig folkfest och manifestation, utan det blir en livesänd variant 31 juli–2 augusti under namnet Stockholm Pride Summer Stream. Den digitala festivalen kommer att innehålla streamade seminarier från Pride House, artistframträdanden från Pride Stage och nedslag från olika event runt om i Pride City, skriver Stockholm Pride på sin hemsida.

Så boken Stockholm Pride – Parad & Party kanske blir en tröst för alla som är besvikna över att årets festival är inställd?

ANNONS

❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en Insider-prenumeration för dig som är författare eller jobbar i branschen. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.
25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du har bråttom:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se