ANNONS

Ulf Lundell till angrepp mot Joakim ”Jockiboi” Lundell – igen

Ulf Lundell är fortfarande rasande över Youtube-stjärnan Joakim "Jockiboi" Lundell och dennes namnbyte. Arkivbild: Fredrik Sandberg / TT.

”Varför bytte inte den djäveln till Strindberg i stället eller vad som helst som inte fuckar upp min tillvaro”, skriver Ulf Lundell i sin nya bok ”Vardagar 3”.

Han syftar på Youtube-stjärnan Joakim ”Jockiboi” Lundell, och frågar sig bland annat: ”Kan man stämma den skithögen?”, vilket Expressen uppmärksammar.

Även 2018 skrev Ulf Lundell om hur han störs av tidningsrubriker som innehåller namnet Lundell, som syftar på youtubern.

Joakim Lundell, som bytt namn från Berg till Lundell, kommenterar till Expressen:

”Jag har egentligen inget att säga om sånt larv. Om Ulf Lundell vill fokusera på att skriva om saker han inte riktigt har koll på så är det hans problem.”

Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se