Ninni Schulmans böcker har nu sålt över 1 miljon exemplar

En miljon sålda böcker är det inte många författare som kan stoltsera med. Ninni Schulman har nu gjort det. Foto: Anna-Lena Ahlström.

Den totala försäljningen av Ninni Schulmans böcker har nått den magiska siffran 1 miljon exemplar, meddelar Forum förlag.

– Ninni Schulman är en av de skarpaste kriminalförfattare vi har. Hon skildrar glesbygden med ömhet samtidigt som hon pekar på de problem som uppstår i dagens Sverige där så mycket fokus ligger på storstäderna och många som inte bor i städerna känner sig bortglömda. Med sin fina blick för människor skapar hon porträtt som är oerhört trovärdiga, det handlar om personer med vardagsproblem som vi alla kan känna igen oss i. Sedan är hennes kriminalromaner förbaskat spännande, smarta, välgjorda och oerhört välskrivna. Det är glädjande att hennes böcker har nått så många läsare – och väldigt välförtjänt, säger John Häggblom, förläggare, i ett pressmeddelande.

Just nu är hon aktuell med När alla klockor stannat, sjätte boken i den populära Hagforsserien, som nyligen släpptes i pocket.

Ninni Schulman kommer annars ut på Strawberry förlag med boken Flickebarn nr 291 i september 2020. De kan alltså glädjas åt en miljonsäljande författare – som dock kommer att fortsätta sälja många böcker de kommande åren även åt Bonnierförlaget Forum i form av sin backlist, och dessutom kommer ytterligare en ny bok i Hagforsserien på Forum 2021.

Lär dig mer om bokbranschen!
Över 9000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. 1-2 gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!
Prenumerera kostnadsfritt!
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL