ANNONS

Coronaviruset skapar eboksfeber i Iran

Det är inte bara i Europa och USA som medborgare i karantän vänder sig till digitala böcker. Iran är ett av de länder som drabbats hårdast av coronaviruset och ebokhandeln Fidibo har noterat en fyrdubbling i antalet nedladdade eböcker och ljudböcker från sin plattform. Dessutom får de många nya kunder som aldrig tidigare provat digitala format. På den iranska marknaden är Fidibos (ebokhandel med 40 000 persiska titlar) främsta konkurrent Taaghche (som även har abonnemangsvariant). (The New Publishing Standard)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL