ANNONS

Storytel Awards – Stora ljudbokspriset 2020 flyttas fram till sommaren

Storytel Awards – Stora ljudbokspriset flyttas fram till sommaren på grund av den pågående coronasituationen. Foto: Pressbild.

Storytel Awards – Stora ljudbokspriset flyttas fram till sommaren på grund av den pågående coronasituationen. Galan skulle ha ägt rum den 2 april på Berns i Stockholm.

– Under året har det skapats ljudböcker som lyssnarna älskar och nominerat till Storytel Awards. Givet den svåra situation som samhället upplever just nu flyttar vi galan och hoppas kunna anordna Storytel Awards i sommar. Vår utgångspunkt är att alla ska ha trevligt och må bra på våra event, och omtanken om alla människors välmående går alltid först, säger Åse Ericson, Sverigechef på Storytel, i ett pressmeddelande. 

Framflyttandet av Storytel Awards (Stora ljudbokspriset) innebär även att avslöjandet av vinnarna i samtliga fem tävlande kategorier – roman, spänning, barn, ungdom och fakta – skjuts fram. 

Det nya datumet för Storytel Awards – Stora ljudbokspriset kommer att meddelas längre fram i vår.

ANNONS

❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se