ANNONS

Storytel Awards – Stora ljudbokspriset 2020 flyttas fram till sommaren

Storytel Awards – Stora ljudbokspriset flyttas fram till sommaren på grund av den pågående coronasituationen. Foto: Pressbild.

Storytel Awards – Stora ljudbokspriset flyttas fram till sommaren på grund av den pågående coronasituationen. Galan skulle ha ägt rum den 2 april på Berns i Stockholm.

– Under året har det skapats ljudböcker som lyssnarna älskar och nominerat till Storytel Awards. Givet den svåra situation som samhället upplever just nu flyttar vi galan och hoppas kunna anordna Storytel Awards i sommar. Vår utgångspunkt är att alla ska ha trevligt och må bra på våra event, och omtanken om alla människors välmående går alltid först, säger Åse Ericson, Sverigechef på Storytel, i ett pressmeddelande. 

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.

25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Framflyttandet av Storytel Awards (Stora ljudbokspriset) innebär även att avslöjandet av vinnarna i samtliga fem tävlande kategorier – roman, spänning, barn, ungdom och fakta – skjuts fram. 

Det nya datumet för Storytel Awards – Stora ljudbokspriset kommer att meddelas längre fram i vår.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en Insider-prenumeration för dig som är författare eller jobbar i branschen. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.
25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du har bråttom:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se