ANNONS

Hatten förlag lanserar egen app för barn

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Den nya appen Babblarna&Vänner för barn i förskoleålder innehåller böcker, filmer, spel och musik med bland annat Babblarna, Ajja&Bajja och Pino med flera. Appen är framtagen av förlaget Hatten och erbjuder bland annat offlineläge, möjlighet för föräldrar att själva läsa in böckerna, böcker inlästa med TAKK (tecken som stöd till tal) och inställning för att begränsa skärmtiden. Den kan användas av barnen själva. Efter en kostnadsfri första månad kostar appen 19 kronor per månad.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL