ANNONS

Hatten förlag lanserar egen app för barn

Den nya appen Babblarna&Vänner för barn i förskoleålder innehåller böcker, filmer, spel och musik med bland annat Babblarna, Ajja&Bajja och Pino med flera. Appen är framtagen av förlaget Hatten och erbjuder bland annat offlineläge, möjlighet för föräldrar att själva läsa in böckerna, böcker inlästa med TAKK (tecken som stöd till tal) och inställning för att begränsa skärmtiden. Den kan användas av barnen själva. Efter en kostnadsfri första månad kostar appen 19 kronor per månad.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL