Storia satsar på läs-titta-format i ny app

Nya appen/plattformen Storia ska kombinera animationer med textberättelser.

📱 Storytelling. Nya appen Storia beskriver sig som ”en plattform som matchar de bästa författarna och animatörerna som får skapa fantastiska berättelser i ett nytt read-watch-format”. Startup med rötterna i Silicon Valley. Namnet är inte unikt, en googling ger träffar på indiska hälsodrycker, en svensk bokhylla och än värre kanske – förlaget Scholatics Storia som stängdes ner 31 augusti 2022. Vi får se om nya Storia blir en succé med hybriden av animerade serier och textberättelser (längd 2000-4000 ord).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.