ANNONS

Anette Kihlén-Antonsen. Foto: Privat

Anette Kihlén-Antonsen debuterar med sf-roman om maktmissbruk

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Anette Kihlén-Antonsen är född 1952 i Göteborg, men har sedan tidig tonår bott i Lidköping vid Vänern. Sedan åtta år bor hon med sin man Leif och deras två hundar i Malaga, Spanien. Den här boken är hennes första av planerade tio stycken.

– Det är dags för oss att vakna upp och se oss omkring och skaffa oss en egen bild av vad som händer på vår planet. Vi behöver lyssna och läsa och komma ihåg att ta in information från båda sidor – från dem som är för en fråga och från dem som är mot densamma. Det är först under de tre sista åren som jag själv har insett vidden av hur maktstrukturerna fungerar och hur otroligt negativt de påverkar oss och våra liv, vilket jag skriver om i min bok, berättar Anette.

Övertagandet

Övertagandet

Övertagandet av Anette Kihlén-Antonsen Övertagandet – en universell berättelse om kärlekens nödvändighet. En grupp forskare vill vända utvecklingen på den fiktiva planeten Utusil, vars befolkning plågas av ett alltmer ökande maktmissbruk från de styrandes sida. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL