Anette Kihlén-Antonsen debuterar med sf-roman om maktmissbruk

Anette Kihlén-Antonsen. Foto: Privat

Anette Kihlén-Antonsen är född 1952 i Göteborg, men har sedan tidig tonår bott i Lidköping vid Vänern. Sedan åtta år bor hon med sin man Leif och deras två hundar i Malaga, Spanien. Den här boken är hennes första av planerade tio stycken.

– Det är dags för oss att vakna upp och se oss omkring och skaffa oss en egen bild av vad som händer på vår planet. Vi behöver lyssna och läsa och komma ihåg att ta in information från båda sidor – från dem som är för en fråga och från dem som är mot densamma. Det är först under de tre sista åren som jag själv har insett vidden av hur maktstrukturerna fungerar och hur otroligt negativt de påverkar oss och våra liv, vilket jag skriver om i min bok, berättar Anette.

Övertagandet

Övertagandet

Övertagandet av Anette Kihlén-Antonsen

Övertagandet - en berättelse om kärlekens nödvändighet 

En grupp forskare vill vända utvecklingen på den fiktiva planeten Utusil, vars befolkning plågas av ett alltmer ökande maktmissbruk från de styrandes sida. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL