Carin Hjulström skriver ny bokserie om mord i trädgårdsmiljö

Carin Hjulström är tillbaka med en ny serie, denna gång i deckargenren. Säbyholms gröna fingrar beskrivs som ”cosy crime i Agatha Christies anda” och serienamnet är hämtat från en studiecirkel som författaren själv är med i.
Första delen, Bara ett litet mord, utspelar sig på en nedgången plantskola på Säbyholms gods norr om Kungsängen utanför Stockholm. Släpps på Bokförlaget Forum den 4 mars 2020.
– Denna bok tillägnar jag medlemmarna i studiecirkeln som varje torsdagskväll träffas och odlar i ett av byns växthus. Jag tackar för att de så generöst ville låna ut sitt udda namn till min bokserie! Utan den studiecirkeln och våra kvällar i växthuset hade denna bok inte kommit till, säger Carin Hjulström i ett pressmeddelande.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,