ANNONS

Carin Hjulström skriver ny bokserie om mord i trädgårdsmiljö

Carin Hjulström är tillbaka med en ny serie, denna gång i deckargenren. Säbyholms gröna fingrar beskrivs som ”cosy crime i Agatha Christies anda” och serienamnet är hämtat från en studiecirkel som författaren själv är med i.
Första delen, Bara ett litet mord, utspelar sig på en nedgången plantskola på Säbyholms gods norr om Kungsängen utanför Stockholm. Släpps på Bokförlaget Forum den 4 mars 2020.
– Denna bok tillägnar jag medlemmarna i studiecirkeln som varje torsdagskväll träffas och odlar i ett av byns växthus. Jag tackar för att de så generöst ville låna ut sitt udda namn till min bokserie! Utan den studiecirkeln och våra kvällar i växthuset hade denna bok inte kommit till, säger Carin Hjulström i ett pressmeddelande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se