ANNONS

Danska prenumerationstjänsten Saxo ökade antalet abonnenter med 75 procent

Storytel (som i Danmark heter Mofibo) har inte bara konkurrens av svenska Nextory (och i viss mån Bookbeat). Danmarks största nätbokhandel Saxo som numera ägs av JP/Politiken (som bland annat äger Bokförlaget Polaris i Sverige) erbjuder Saxo Premium som inkluderar streaming av ljudböcker och eböcker. Under 2019 skruvade Politiken upp marknadsföringen vilket dubblade omsättningen för prenumerationstjänsten och ökade antalet abonnenter med 75 procent, rapporterar Kulturmonitor.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se