ANNONS

Pilka Herner debuterar med roman där läsaren får följa med in i terapirummet

Pilka Herner. Foto: Privat

Romanen handlar om Ingrid som arbetar på en psykoterapimottagning i ett Malmö i förändring. Läsaren får följa med in i rummet och möta Stina som har panikångest, Magnus som trots framgång i livet har allvarliga självmordstankar och Agneta som blivit deprimerad på grund av ensamhet. Psykoterapeuten Ingrid har själv äktenskapsproblem, en schizofren syster och en dement mamma. I romanen vävs Ingrids komplicerade privatliv samman med klienternas berättelser. 

Jag arbetar som psykoterapeut och har hittat min inspiration i de tusentals möten jag haft och har med mina klienter. I min roman vill jag både dramatisera och avdramatisera mötet mellan psykoterapeut och klient. Visa att i både klient och terapeutstol sitter en människa som bär sitt individuella livsöde. Terapeutens berättelse är tyst. Klientens ska berättas. Och där ”Mellan stolarna” kan goda, ibland livsavgörande möten uppstå.

Mellan stolarna

Mellan stolarna

Är du nyfiken på vad som pågår i människans inre och i en terapi? ?I romanen "Mellan stolarna" får du chansen att följa tre personers brottning med personliga problem i terapisituationer. ?Pilka Herner har lyckats med konststycket att få läsaren så fångad av hur det ska gå för Agneta, Magnus och Stina, att det är svårt att lägga ifrån sig boken. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL