Waterstones tar över bokhandel när Pocketshop lämnar UK

Pocketshop har nu helt och hållet lämnat Storbritannien. Butikerna i Hammersmith och Birmingham Airport har stängt, men butiken på Liverpool Street Station kommer att leva vidare. I september 2019 togs både hyresavtal och personal över av bokhandelskedjan Waterstones. Pocketshops tre butiker i UK öppnade under 2016 och levde med andra ord i omkring tre år innan ägaren Bonniers beslutade sig för att satsa på andra delar av verksamheten. (Via The Bookseller)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL