ANNONS

Världens första Tove Jansson-festival anordnas i Stockholm mars 2020

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Den 7 mars 2020 ordnas världens första Tove Jansson-festival på Fotografiska i Stockholm. Bland gästerna syns David Lagercrantz, Anne Holt, Kaj Korkea-aho och Linda Bondestam. Programvärd är Mark Levengood, som tillsammans med de inbjudna tar med publiken på ”en svindlande audiovisuell upplevelse med arkivmaterial och diskussioner om bland annat Tove Janssonstvåspråkighet i bild och text, hur arvet efter morfar hovpredikanten syns i hennes litteratur, synen på lag och rätt i muminböckerna och Toves arbete inom teatern”, skriver Förlaget i ett pressmeddelande. (Biljetter kan man hitta här)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL