ANNONS

Hälsorevolutionen passerar 100 000 sålda ex i Sverige

När boken Hälsorevolutionen, av författaren och vetenskapsjournalisten Maria Borelius, släpptes i januari 2018 blev den en omedelbar succé och har sedan dess legat stadigt på topplistorna. Under hösten samma år skrevs världskontrakt för boken och Maria Borelius blev utsedd till Årets Hälsohjälte. Nu har Hälsorevolutionen nått milstolpen 100 000 sålda exemplar. I april 2019 släpptes uppföljaren Bliss, som är en fristående, mer fördjupande fortsättning.
– Jag hade aldrig väntat mig att det skulle bli så många som blivit inspirerade och engagerade i den hälsorevolution som pågår nu. Inte bara i Sverige, utan också i många andra länder, säger Maria Borelius i ett pressmeddelande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se