ANNONS

Leopard förlag lanserar ny reportageserie i ljudform

I juni lanserar Leopard förlag en ny ljudserie i tre delar. I En timme om världen får lyssnaren följa med till Etiopien, Venezuela och Jemen. Avsnitten utforskar både pågående händelser och aktuella frågor, samtidigt som de blickar bakåt och framåt. Bakom reportagen står journalister med gedigen erfarenhet och kännedom om respektive område. En timme om världen kommer finnas hos alla större ljudboksdistributörer, såsom Storytel, Nextory, Bookbeat, Adlibris och via bibliotek.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL