ANNONS

Sista Cromwell-romanen av Hilary Mantel släpps i mars 2020

Den sista delen i Thomas Cromwell-trilogin av Hilary Mantel ges ut den 5 mars 2020 på engelska, skriver The Bookseller. Mantel började jobba med den historiska romanserien redan 2005. De två första böckerna är utgivna på svenska av Weyler förlag: Wolf Hall (2013) och För in de döda (2014). Båda med Jesper Högström som översättare. Hilary Mantel fick Man Booker-priset 2009 respektive 2012 för de två första romanerna i serien som sålt över fem miljoner exemplar världen över och är översatta till fler än 30 språk.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL