fbpx

Novellix säljer noveller till hektopris på Bokmässan

Litterärt smågodis i Novellix monter på Bokmässan. Foto: Novellix

Novellix slår på stort inför årets Bokmässa i Göteborg med två montrar. En av dem kommer vara en novellkiosk där förlagets noveller säljs till hektopris.

Förlaget Novellix har vi skrivit om flera gånger tidigare på Boktugg. Deras specialité är, precis som namnet antyder, noveller. Novellerna säljs både per styck och i samlingar (presentaskar i olika teman), och förlaget erbjuder även prenumerationer.

Till Bokmässan 2018 har Novellix beslutat sig för att testa något annorlunda. I år kommer besökarna att kunna botanisera bland noveller i en novellkiosk – där titlarna säljs till priset 59.90 kronor hektot.

ANNONS
Noveller till hektopris. Foto: Novellix

– Varje år hör vi besökare säga ”att köpa noveller här är precis som att köpa godis …” så nu blir det just det! Noveller till hektopris, något för alla smaker och precis lika enkelt och roligt som att köpa läsgodis … eller lösgodis menar jag! säger Lena Hammargren, VD och förlagschef på Novellix.

Novellix har över 160 titlar och 20 olika presentaskar som ska presenteras på årets mässa, vilket helt enkelt inte får plats i en monter.

– På Bokmässan vill vi verkligen kunna erbjuda alla titlar till försäljning, för det kan vi sällan göra annars, så nu kör vi dubbelt upp där den ena montern är mer fokuserad på presentaskar och novellkiosken mer på novellsinglar, förklarar Frida Ströberg som är sälj- och marknadsansvarig på Novellix.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny