fbpx

Sommaren 2018 – katalogerna med boktips och alla nya böcker från förlagen

Snart är sommaren här. Utforska förlagens kataloger med alla nya böcker. Boktugg har samlat alla. Foto: Fotolia

Sommaren 2018 är som en blomsteräng av nya böcker. Utforska alla sommarens spännande nyheter i förlagens kataloger och hitta läsvärda boktips. Boktugg har samlat länkar till ett stort antal förlags sommarkataloger.

Även om det fortfarande förekommer många tryckta kataloger så blir det alltmer digitalt. Fördelen är givetvis att man snabbt och enkelt kan komma åt och bläddra i en katalog oavsett var man befinner sig – och inte behöver leta i högarna på skrivbordet.

Är du nyfiken på vad förlagen släpper för böcker under sommaren 2018? Här nedan hittar du sommarkataloger från förlagen, i bokstavsordning. Om du representerar ett bokförlag och saknar er katalog i listan nedan, kontakta oss på tips@boktugg.se så lägger vi till er. Vi vill ju inte missa några av vårens böcker.

Utvalda* kataloger (sponsrad placering):

   

Sommarkataloger med boktips från svenska bokförlag A-Ö

B Wahlströms förlag
Berghs Förlag
Brombergs
Cobolt förlag
Langenskiölds
Lava förlag
Norstedts
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Polaris
Rabén Sjögren
Roos & Tegnér
Verbal förlag
Verbum

* vill du att din katalog ska synas bland de utvalda? Kontakta alex@boktugg.se

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.