fbpx

Varg Gyllander byter förlag

Varg Gyllander är i september aktuell med en ny romanserie efter att under förra året avslutat sin svit om kriminaltekniker Pia Levin och Ulf Holtz med Min är hämnden. Första delen i den nya serien har fått arbetsnamnet Den arabiska hästen och inför lanseringen av denna väljer Varg Gyllander att byta förlag till Hoi förlag.

Varg blir därmed ytterligare en etablerad författare som väljer att förlägga sin utgivning hos Hoi.

– För mig handlar det om att Hoi förlag är de oberoende författarnas förlag och här kommer jag kunna ha kontroll över mitt författarskap samt få en unik möjlighet att vara mer delaktig i böckernas utgivning och marknadsföring, säger Varg Gyllander.

Hoi förlag har sedan starten 2010 haft en ständigt växande utgivningskurva av både debutanter och på senare år allt fler etablerade författare som ser det som värdefullt att jobba nära sitt förlag, i samtliga av bokens faser. Nu välkomnar förlaget ytterligare ett författarskap:

ANNONS

– Vi är mycket glada att Varg väljer vårt förlag och därmed på ett kraftfullt sätt bidrar till nästa nivå i förlagets utveckling. Vi tror att många fler författare kommer att välja detta alternativ till traditionell utgivning som Hoi erbjuder, säger förlagets styrelseordförande Lars Rambe.

Varg Gyllander debuterade 2009 med Somliga linor brister och har sedan dess publicerat ytterligare fyra böcker. Den senaste, Min är hämnden, gavs ut på Massolit Förlag i maj 2014. Hans böcker finns också publicerade internationellt med framgångar i bland annat Tyskland, Nederländerna och Italien.

Foto: Minna Ridderstolpe
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

solve@dahlgren.net

Stäng meny