Rekoförlag

Rekoförlag grundades våren 2011 av Assar och två av hans gamla kurskamrater från Lunds universitet. I dag driver Cira Andersson förlaget. Julian ombesörjer all kodning och gör bokomslagen.

Den 1 januari 2019 upphörde Rekoförlag med pappersböcker. Mycket på grund av att det blev allt svårare att sälja in böcker till de fysiska bokhandlarna. Men också för att ljud- och e-böcker tar över allt mer.

Rekoförlags verksamhet har inte ambitionerna att bedrivas i något vinstsyfte. I stället är vår strävan att så många som möjligt som skriver ska kunna få ut sina berättelser så alla kan ta del av dem. Detta kommer att ske gratis. Det vill säga de författare, debutanter, skribenter, novellister som har skrivit en berättelse och vill att fler läsare ska kunna ta del av deras berättelse kan exportera dokumentet till en pdf och sända oss så lägger vi upp er berättelse på vår hemsida. Återigen. Det sker gratis. Ingen royalty kan fås från oss utan berättelsen laddas ner från vår hemsida kostnadsfritt för de som vill ta del av den. Naturligvis är det av allra största vikt att det är er egen berättelse så något brott mot upphovsrätten inte sker. Naturligtvis blir uppladdningen en e-bok.

Senast utgivna böcker