John R. Walker
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du John R. Walker? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
The Restaurant: From Concept to Operation, Study Guide , 6th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2012-07-31
- ISBN: 9780470930458
-
Supervision in the Hospitality Industry, Student Workbook, 4th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2002-09-30
- ISBN: 9780471313502
-
The Restaurant: From Concept to Operation, 4th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2004-10-31
- ISBN: 9780471450283
-
Supervision in the Hospitality Industry, 5th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-04-30
- ISBN: 9780471657484
-
The Restaurant: From Concept to Operation, Student Workbook, 4th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2004-09-30
- ISBN: 9780471708674
-
Supervision in the Hospitality Industry: Leading Human Resources, 6th Editi
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2009-02-28
- ISBN: 9780470077832
-
The Restaurant: From Concept to Operation, 5th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2007-09-30
- ISBN: 9780471740575
-
The Restaurant: From Concept to Operation, Study Guide, 5th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2007-09-30
- ISBN: 9780470140598
-
Supervision in the Hospitality Industry: Leading Human Resources, Study Gui
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2009-02-28
- ISBN: 9780470284728
-
The Restaurant: From Concept to Operation, Student Study Guide, 7th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2014-08-31
- ISBN: 9781118629604
-
The Restaurant: From Concept to Operation, 7th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2014-01-31
- ISBN: 9781118629628
-
Supervision in the Hospitality Industry, 8th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2018-01-31
- ISBN: 9781119148463
-
Supervision in the Hospitality Industry
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2012-02-29
- ISBN: 9781118071786
-
Supervision in the Hospitality Industry: Leading Human Resources, Study Gui
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2012-01-31
- ISBN: 9781118152263
-
The Restaurant: From Concept to Operation, 6th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2011-01-31
- ISBN: 9780470626436