Karen Eich Drummond
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du Karen Eich Drummond? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 7th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2009-06-30
- ISBN: 9780470052426
-
Supervision in the Hospitality Industry, Student Workbook, 4th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2002-09-30
- ISBN: 9780471313502
-
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Student Workbook, 5th
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-03-31
- ISBN: 9780471312703
-
The Coming to America Cookbook: Delicious Recipes and Fascinating Stories f
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2005-03-31
- ISBN: 9780471483359
-
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 6th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-02-28
- ISBN: 9780471599760
-
Supervision in the Hospitality Industry, 5th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-04-30
- ISBN: 9780471657484
-
So You Want to Be a Chef?: Your Guide to Culinary Careers
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2005-02-28
- ISBN: 9780471646914
-
So You Want to Be a Chef?: Your Guide to Culinary Careers, 2nd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-07-31
- ISBN: 9780470088562
-
Supervision in the Hospitality Industry: Applied Human Resources, Study Gui
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-09-30
- ISBN: 9780470099087
-
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Student Workbook and
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-09-30
- ISBN: 9780470099094
-
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Sixth Edition & Smoli
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2007-05-31
- ISBN: 9780470195055
-
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Study Guide, 7th Edit
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2009-06-30
- ISBN: 9780470285473