Lisa M. Brefere
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du Lisa M. Brefere? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 7th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2009-06-30
- ISBN: 9780470052426
-
So You Want to Be a Chef?: Your Guide to Culinary Careers
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2005-02-28
- ISBN: 9780471646914
-
So You Want to Be a Chef?: Your Guide to Culinary Careers, 2nd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-07-31
- ISBN: 9780470088562
-
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Student Workbook and
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-09-30
- ISBN: 9780470099094
-
So You Are a Chef: Managing Your Culinary Career, with CD-ROM
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-06-30
- ISBN: 9780470251270
-
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Study Guide, 7th Edit
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2009-06-30
- ISBN: 9780470285473
-
Study Guide to Accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professiona
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2013-05-31
- ISBN: 9781118507216