Boksamlartävling – för kvinnor under 30

En boksamling behöver inte ha ett stort monetärt värde - den kan ha ett stort värde för samlaren. Foto: iStock.

📚 Samlartävling. Honey & Wax Book Collecting Prize ska delas ut för åttonde året av det amerikanska antikvariatet. Priset belönar en enastående boksamling som byggts av en ung kvinna (under 30). Ansökan ska innehålla en lista på böckerna i samlingen, mellan 20 och 50 titlar, ett brev som beskriver idén med samlingen och gärna en bild. Dessutom en önskelista på tre böcker som den tävlande skulle vilja addera till samlingen. Vinnaren får 1000 dollar – tyvärr är tävlingen bara öppen för boende i USA.
Men … hur ser din boksamling ut?

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Tre familjers vardagsliv och reflektioner på ett krig i Europa.

Boken ”Utan ord ingen mening” skildrar tre familjers vardagsliv och deras reflektioner på det nya världsläget. Deras frustation riktar sig mot Putin, hur han från ett rikt och i stort sätt relativt gott förhållande med västvärlden raserar Rysslands kommunikation med Europa och USA genom sitt anfallskrig mot Ukraina.