Karin Axelsson debuterar med Mikaela och Klas i hagen

Mitt namn är Karin Axelsson, jag är 25 år gammal och har just debuterat med min allra första barnbok Mikaela och Klas i hagen. Skrivandet, och särskilt på vers, har alltid varit en stor del av min person. Julrimmen kluras på under hela december, och även födelsedagskorten får ofta innehålla en limerick eller annan vers av något slag. Jag är en hästtjej in i ben och märg, och jag tror inte många förvånades av att min första bok skulle handla om hästar. Min stora kärlek för språk och form, ord och dess betydelse, är vad som driver mig till att skriva, och att se en idé komma till liv på pappret är priset för mödan. Mitt mål med det jag skriver är att förmedla en känsla till läsaren, och lämna den med ett leende på läpparna. Jag hoppas att många barn ska somna gott efter att ha hört sagan om Mikaela och Klas, och att jag får glädja fler, både barn och vuxna, med mina texter i framtiden.

Mikaela och Klas i hagen

Mikaela och Klas i hagen

Mikaela tittar upp och backar förskräckt.
Vad kan det vara som rör sig så otäckt?
De smyger framåt längs det vita staketet.
Vad är det som stör dem mitt i sommarbetet?

Följ med hästarna Mikaela och Klas under en dag i hagen där det lugna, vilsamma plötsligt blir farligt otäckt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,